NOUVELLES ET ÉVÉNEMENTS

Soyez au courant des derniers développements

Partagez ce message
07 février 2013

Acculader van ctek wint alweer test

In opdracht van het Duitse Autobild heeft de Duitse testinstantie GTU ook dit jaar weer diverse acculaders getest. Winnaar van deze test is de Zweedse CTEK MXS 5.0. CTEK won overigens in 2012 en 2011 ook al de test. Bekijk hier op de website van After Sales magazine de testresultaten.

De MXS 5.0 is een lader met geavanceerde technologie die voorheen alleen te vinden was in professionele producten van CTEK. Deze acculader lost de meest uiteenlopende accuproblemen op en is de perfecte keuze voor iedereen die hoge eisen stelt. De MXS 5.0 heeft geavanceerde functies zoals accudiagnose om te bepalen of een accu lading kan ontvangen en vasthouden, een speciale reconditioneringsfunctie die accu’s met stratificatie en sterk ontladen accu’s herstelt, een unieke functie voor onderhoudsladen, een stand voor optimaal opladen op koude winterdagen en voor het opladen van veeleisende AGM-accu’s (Optima).

De MXS 5.0 en ander assortiment van CTEK is via PartsCat rechtstreeks te bestellen bij Brezan Automaterialen. Meer informatie over de acculaders van CTEK? Vraag er naar bij uw Brezan verkooppunt.

Partagez ce message