NOUVELLES ET ÉVÉNEMENTS

Soyez au courant des derniers développements

Partagez ce message
10 janvier 2012

Brevak 2012

Aan boord zullen alle vooraanstaande leveranciers van Brezan zich presenteren en zullen de verschillende diensten van Brezan uitgebreid aan bod komen.

De varende, tweejaarlijkse, huisbeurs van Brezan Automaterialen zal vanaf 31 januari tot en met 16 februari 2012 wederom elf plaatsen in Nederland en België aandoen.

Aan boord zullen alle vooraanstaande leveranciers van Brezan zich presenteren en zullen de verschillende diensten van Brezan uitgebreid aan bod komen. Aan de zesde editie van de Brevak zullen ruim zestig leveranciers deelnemen en zullen er aantrekkelijke beursaanbiedingen worden samengesteld.

In de sfeervolle ambiance van het luxueuze partyschip de Jules Verne bieden wij u de mogelijkheid om in alle rust het assortiment van onze leveranciers en de Brezan diensten te bekijken.

U kunt zich onder het genot van een Walking Dinner laten informeren over alle noviteiten van 2012.  Wanneer u zich aanmeldt op onze Facebook pagina of de iPhone App download zult u automatisch op de hoogte worden gesteld van diverse nieuwsupdates.

Relaties van Brezan zullen door de verkooppunten worden uitgenodigd.

Meer informatie over de Brevak 2012 treft u op www.brevak.com

app store

 

 

Partagez ce message